Ubytování ve městě Camarma de Esteruelas

Město Camarma de Esteruelas se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Camarma de Esteruelas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Camarma de Esteruelas

The Green Loft
The Green Loft

9,7 / 10 (15 hodnocení)

The Green Loft se nachází v Camarma de Esteruelas, 28 km od IFEMA, 33 km od stadionu Santiago Bernabéu a 35 km od muzea Thyssen-Bornemisza. Nabízí zahradu, terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný apartmán má samostatnou ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 35 km od vlakového nádraží Chamartin a parku El Retiro. Na letiště Madrid-Torrejón je to 7 km.

Loft Lux Alcala de Henares
Loft Lux Alcala de Henares

8,6 / 10 (28 hodnocení)

Loft Lux Alcala de Henares se nachází asi 28 km od výstaviště IFEMA a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Tento apartmán se nachází 35 km od vlakového nádraží Chamartin a parku El Retiro. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 34 km od stadionu Santiago Bernabéu a 35 km od muzea Thyssen-Bornemisza. Na letiště Madrid-Torrejón je to 8 km.

Las Jirafas
Las Jirafas

6,2 / 10 (17 hodnocení)

Las Jirafas se nachází v Camarma de Esteruelas v Madridu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Las Jirafas stojí 28 km od výstaviště IFEMA a 34 km od stadionu Santiago Bernabéu. Na letiště Madrid-Torrejón je to 8 km.