Ubytování ve městě Campanillas

Město Campanillas se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Campanillas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Campanillas

Chalet Parque Tecnológico
Chalet Parque Tecnológico

9,7 / 10 (41 hodnocení)

V ubytování Chalet Parque Tecnológico máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Chalet Parque Tecnológico se nachází v Campanillas, pouhých 15 km od vlakového nádraží Malaga María Zambrano, a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí terasu, kulečník, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K vybavení patří kabelová TV s plochou obrazovkou a herní konzole. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Chalet Parque Tecnológico stojí 16 km od muzea automobilů a módy a 17 km od katedrály v Málaze. Na letiště Malaga je to 11 km a za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava.

Holiday Home La Poza
Holiday Home La Poza

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Holiday Home La Poza se nachází v Campanillas a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s bidetem. Prázdninový dům stojí 10 km od vlakového nádraží Malaga María Zambrano a 11 km od muzea Jorge Rando. Holiday Home La Poza stojí 16 km od letiště Malaga.