Ubytování ve městě Campillo de Aranda

Město Campillo de Aranda se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Campillo de Aranda nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Campillo de Aranda

La Olma
La Olma

10 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování La Olma máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Olma se nachází v Campillo de Aranda, 38 km od hradu Peñafiel, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. K dispozici je také balkon. Tento prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 4 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Burgos je to 100 km.

Vivienda de Uso Turístico casa Marite
Vivienda de Uso Turístico casa Marite

9,5 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Vivienda de Uso Turístico casa Marite máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Marite se nachází v Campillo de Aranda a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu a gril. Tento prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 37 km od hradu Peñafiel. Na letiště Burgos je to 100 km.