Ubytování ve městě Campillos

Město Campillos se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Campillos nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Campillos

Alojamiento Rural El Orégano
Alojamiento Rural El Orégano

8,3 / 10 (98 hodnocení)

Alojamiento Rural El Orégano se nachází ve městě Campillos, 25 km od laguny Fuente de Piedra. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Každý den se zde podává americká snídaně. Hosté mohou relaxovat ve společném salonku. Alojamiento Rural El Orégano stojí 73 km od letiště Malaga. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

Villa Gallardo
Villa Gallardo

7,9 / 10 (22 hodnocení)

Villa Gallardo se nachází v obci Campillos v Andalusii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 21 km od laguny Fuente de Piedra a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, kabelovou TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén a zahradu. Na letiště Málaga je to 67 km.

Hostal San Francisco
Hostal San Francisco

7,4 / 10 (280 hodnocení)

Hostal San Francisco se nachází v Campillos, 15 km od silnice El Caminito del Rey. Nabízí restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. V hotelu se lze ubytovat s domácími mazlíčky. Všechny pokoje v tomto penzionu jsou klimatizované a vybavené TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají balkon. Standardem je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou a bidetem. Nechybí ani TV. Recepce je otevřená nepřetržitě. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a rybaření. Hostal San Francisco stojí 28 km od Antequery a 31 km od Osuny. Na letiště Malaga je to 53 km.