Ubytování ve městě Canalejas de Peñafiel

Město Canalejas de Peñafiel se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Canalejas de Peñafiel nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Canalejas de Peñafiel

El Lagar
El Lagar

10 / 10 (5 hodnocení)

El Lagar se nachází v Canalejas de Peñafiel a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Tento venkovský dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Personál na nepřetržitě otevřené recepci vám ochotně poradí. El Lagar má dětské hřiště. Hrad Peñafiel je vzdálený 10 km. Letiště Valladolid je vzdáleno 94 km.

Casa Rural La Hontanilla
Casa Rural La Hontanilla

8,9 / 10 (12 hodnocení)

Casa Rural La Hontanilla se nachází asi 10 km od hradu Peñafiel a nabízí výhled na město, zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento prázdninový dům nabízí restauraci a gril. Tento prázdninový dům se nachází v přízemí a má 5 ložnic, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Na letiště Valladolid je to 94 km.