Ubytování ve městě Cañícosa

Město Cañícosa se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cañícosa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cañícosa

La Pintada Casa Rural
La Pintada Casa Rural

10 / 10 (1 hodnocení)

La Pintada Casa Rural se nachází v obci Cañícosa, 40 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí vířivku. Nabízí Wi-Fi zdarma a balkon. Prázdninový dům má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici jsou také 3 koupelny se sprchou, vířivkou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Prázdninový dům stojí 40 km od památníku Loba Capitolina a městských hradeb Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 107 km.

El Hogar del Fresno
El Hogar del Fresno

9 / 10 (32 hodnocení)

El Hogar del Fresno se nachází v obci Cañícosa, 40 km od památníku Loba Capitolina, 40 km od městských hradeb Segovia a 41 km od Alcazar de Segovia. Na náměstí Plaza Mayor je to 40 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Venkovský dům s balkonem a výhledem do zahrady má 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Venkovský dům stojí 49 km od přírodní rezervace Peñalara a 38 km od kostela San Lorenzo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 107 km.