Ubytování ve městě Cardeñosa

Město Cardeñosa se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cardeñosa nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cardeñosa

Las Gemelas 1 y 2 apartamentos turísticos
Las Gemelas 1 y 2 apartamentos turísticos

10 / 10 (8 hodnocení)

Las Gemelas se nachází 13 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte. 1 y 2 apartamentos turísticos nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Las Gemelas 1 y 2 apartamentos turísticos stojí 13 km od města Torreón de los Guzmanes a okresní rady Avila. Na letiště Salamanca je to 78 km.

El Caño del Santo.
El Caño del Santo.

9,6 / 10 (5 hodnocení)

El Caño del Santo., a property with a terrace, is located in Cardeñosa, 13 km from Lienzo Norte Conference and Exhibition Centre, 13 km from Torreón de los Guzmanes, as 13 km from Avila Provincial Council. Tento prázdninový dům je vzdálený 14 km od kláštera sv. Terezy a katolické univerzity v Avile. Prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň a 3 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 13 km od kláštera La Encarnación a inkarnačního kláštera. Letiště Salamanca je ve vzdálenosti 77 km.

Casa Rural de Tio Tango I
Casa Rural de Tio Tango I

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural de Tio Tango I nabízí ubytování v Cardeñose, 13 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte a 13 km od Torreón de los Guzmanes. Některé apartmány mají posezení a/nebo terasu. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Casa Rural de Tio Tango I stojí 13 km od okresní rady Avila a kláštera La Encarnación. Na letiště Salamanca je to 77 km.

PEÑA CABALLERA
PEÑA CABALLERA

9,3 / 10 (3 hodnocení)

PEÑA CABALLERA se nachází v Cardeñose, 13 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte, 13 km od Torreón de los Guzmanes a okresní rady Avila, a nabízí terasu. Tento prázdninový dům je vzdálený 13 km od kláštera sv. Terezy a 14 km od katolické univerzity v Avile. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. PEÑA CABALLERA stojí 13 km od kláštera La Encarnación a inkarnačního kláštera. Na letiště Salamanca je to 77 km.

Casa Rural de Tio Tango II
Casa Rural de Tio Tango II

7 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural de Tio Tango II se nachází v Cardeñose v Kastilii a Leonu a nabízí terasu. Tento venkovský dům je vzdálený 13 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte a 13 km od města Torreón de los Guzmanes. Tento venkovský dům má 3 oddělené ložnice, 1 koupelnu, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem a obývací pokoj s TV. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Casa Rural de Tio Tango II stojí 13 km od okresní rady Avila a kláštera La Encarnación. Na letiště Salamanca je to 77 km.