Ubytování ve městě Careses

Město Careses se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Careses nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Careses

Casa Rural Peña Careses
Casa Rural Peña Careses

10 / 10 (8 hodnocení)

Casa Rural Peña Careses se nachází v obci Careses, 25 km od náměstí Plaza de España a 26 km od náměstí Plaza de la Constitución. Nabízí terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento venkovský dům nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat cyklistice. Casa Rural Peña Careses stojí 19 km od muzea Sidra a 24 km od parku Los Pericones. Na letiště Asturias je to 58 km.

Hotel El Mirador de Ordiales
Hotel El Mirador de Ordiales

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Hotel El Mirador de Ordiales má vytápěné pokoje s krbem, hydromasážní vanou a nádherným výhledem na okolní krajinu. Hotel se nachází v Ordiales de Siero-Asturias, 30 minut jízdy od měst Oviedo a Gijón. Prostorné pokoje v krásném venkovském domě mají moderní interiér s dřevěnými prvky a velká okna s výhledem do zahrady. Všechny mají TV a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Některé pokoje mají vlastní zahradu nebo terasu. Hotel El Mirador de Ordiales je vzdálený 7 km od obce Pola de Siero. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.