Ubytování ve městě Carraspite

Město Carraspite se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Carraspite nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carraspite

Eduardo
Eduardo

8,2 / 10 (4 hodnocení)

Eduardo se nachází v Carraspite, 41 km od vyhlídky Gibralfaro, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo šnorchlování nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Eduardo stojí 42 km od parku Malaga a pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 55 km.

Casa Soleada
Casa Soleada

Casa Soleada se nachází v Málaze, přibližně 43 km od parku, a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na moře. 43 km od vyhlídky Gibralfaro. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 43 km od pevnosti Alcazaba a Picassova muzea. Na letiště Malaga je to 56 km.