Ubytování ve městě Carroja

Město Carroja se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Carroja nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carroja

CASA NICOLE Naturaleza, Montañas y Piscina Privada en Alicante
CASA NICOLE Naturaleza, Montañas y Piscina Privada en Alicante

9,2 / 10 (26 hodnocení)

CASA NICOLE Naturaleza, Montañas y nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. Piscina Privada en Alicante se nachází v Carroji. 32 km od Calpe. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a kuchyň. Prázdninový dům má sluneční terasu. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. CASA NICOLE Naturaleza, Montañas y stojí 33 km od Benidormu a 30 km od Denie. Na letiště Alicante je to 66 km.

CASA LOLA Naturaleza, Montañas y Piscina Compartida De Pueblo
CASA LOLA Naturaleza, Montañas y Piscina Compartida De Pueblo

9 / 10 (7 hodnocení)

CASA LOLA Naturaleza, Montañas y Piscina Compartida De Pueblo nabízí ubytování se sdíleným loungem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní, klimatizací a přepážkou s turistickými informacemi. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 32 km od Calpe. Prázdninový dům má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Za pěkného počasí mohou hosté využívat gril, zahradu a sluneční terasu. CASA LOLA Naturaleza, Montañas y stojí 33 km od Benidormu a 30 km od Denie. Na letiště Alicante je to 66 km.