Ubytování ve městě Casavells

Město Casavells se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Casavells nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Casavells

Encís d'Empordà -Adults Only-
Encís d'Empordà -Adults Only-

9,3 / 10 (365 hodnocení)

V ubytování Encís d'Empordà -Adults Only- máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Encís d'Empordà se nachází ve středověké vesnici Casavells, 20 minut jízdy od pláží na pobřeží Costa Brava. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou, krb a výhled do okolí. Standardem je vlastní koupelna s toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani ložní prádlo. Encís d'Empordà má také sezónní venkovní bazén. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří jízda na koni a potápění. V okolí se můžete věnovat cyklistice, pěší turistice a dalším aktivitám. Encís d'Empordà stojí 18 km od Girony. Na letiště Girona-Costa Brava je to 25 km.

Can Narcís - Masia cerca de La Bisbal
Can Narcís - Masia cerca de La Bisbal

Can Narcís - Masia cerca de La Bisbal se nachází v Casavellsu, 37 km od Dalího muzea, 44 km od golfového hřiště Peralada a 12 km od golfového hřiště Emporda. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 19 km od mořské rezervace Medes Islands a 28 km od vlakového nádraží Girona. Tento klimatizovaný prázdninový dům má přístup na terasu, 5 samostatných ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 21 km od golfového hřiště Playa de Pals a 28 km od Pont de Pedra. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 43 km.