Ubytování ve městě Caspueñas

Město Caspueñas se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caspueñas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caspueñas

Casa Rural El Edén del Ungría
Casa Rural El Edén del Ungría

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural El Edén del Ungría se nachází v Caspueñas a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí výhled na řeku a terasu. Prázdninový dům má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také pračka a 4 koupelny se sprchou a vířivkou. K dispozici je také vířivka. Palacio del Infantado je 31 km daleko. Casa Rural El Edén del Ungría leží 31 km od Parque de la Concordia. Na letiště Madrid-Torrejón je to 59 km.

Complejo Rural El Marañal
Complejo Rural El Marañal

9,1 / 10 (335 hodnocení)

Tato sbírka venkovských domů se nachází v kastilské vesnici Caspueñas, 30 minut jízdy od Guadalajary. Nabízí wellness centrum a zahradu s venkovním bazénem. Complejo Rural El Marañal nabízí pokoje a domy. Všechny klimatizované pokoje jsou zařízené v klasickém stylu a mají minibar, TV a vlastní koupelnu s vířivkou. Domy mají obývací pokoj s pohovkami a TV a soukromou zahradu s bazénem. Každý z nich má kuchyň s varnou deskou, troubou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. K dispozici je také pračka, ložní prádlo a ručníky. V restauraci hotelu El Marañal se podávají tradiční kastilské pokrmy a nechybí ani bar. Wellness centrum zahrnuje saunu a vířivku. Personál vám může poskytnout informace o tom, co vidět a dělat v údolí Ungría. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Torija je vzdálená 10 km a do centra Madridu dojedete za něco málo přes hodinu.