Ubytování ve městě Castañares de Rioja

Město Castañares de Rioja se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castañares de Rioja nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castañares de Rioja

EL REAL DE SIOTA
EL REAL DE SIOTA

8,9 / 10 (39 hodnocení)

EL REAL DE SIOTA se nachází v Castañares de Rioja, 15 km od čtvrti Rioja Alta, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, společným lounge a terasou. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. EL REAL DE SIOTA podává snídani formou bufetu. Na letiště Vitoria je to 52 km.

EL JARDIN DE LOS MANANTIALES
EL JARDIN DE LOS MANANTIALES

8,6 / 10 (7 hodnocení)

EL JARDIN DE LOS MANANTIALES se nachází v Castañares de Rioja. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na bazén, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Vitoria je to 53 km.

Apartamento Rio Lavilla
Apartamento Rio Lavilla

8,4 / 10 (17 hodnocení)

Apartamento Rio Lavilla se nachází v Castañares de Rioja a nabízí gril. Poskytuje výhled na hory a do zahrady a je vzdálen 16 km od města Rioja Alta. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Vitoria je to 53 km.

Hostal Patrón
Hostal Patrón

8,3 / 10 (725 hodnocení)

Hostal Patrón se nachází v malé vesnici Castañares de Rioja a nabízí à la carte restauraci. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a nedaleko najdete neplacené veřejné parkoviště. Všechny klimatizované pokoje mají TV a vlastní koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu a v hotelové restauraci s barem se podávají tradiční místní pokrmy. Hostal Patrón se nachází v centru regionu La Rioja, 35 minut jízdy od města Logroño. V Ezcaray, Haro nebo Santo Domingu, které jsou vzdálené 20 minut od penzionu, se můžete věnovat různým outdoorovým aktivitám. Lyžařský areál Valdezcaray je vzdálený 40 km.

Apartamentos Guadalis
Apartamentos Guadalis

7,9 / 10 (101 hodnocení)

Apartamentos Guadalis nabízí vytápěné apartmány v centru města Castañares de Rioja. Nabízí bezplatné parkování a přístup ke společnému venkovnímu bazénu. Jednoduše zařízené apartmány mají obývací pokoj s jídelním koutem a TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybavený sporákem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a pračkou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. V okolí najdete vinařství a vinařské stezky. K dispozici je také mnoho turistických tras a sjezdovky Valdescaray jsou vzdálené asi 50 minut jízdy. Apartmány Guadalis jsou vzdálené 40 minut jízdy od města Logroño. Na letiště Bilbao dojedete za něco málo přes hodinu.