Ubytování ve městě Castellar de Santiago

Město Castellar de Santiago se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castellar de Santiago nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castellar de Santiago

Casa Rural y habitaciones Castellar de Santiago
Casa Rural y habitaciones Castellar de Santiago

9,1 / 10 (20 hodnocení)

Casa Rural y habitaciones Castellar de Santiago se nachází v Castellar de Santiago v regionu Castilla-La Mancha a nabízí balkon a výhled na hory. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 150 km.

Alojamiento por Habitaciones
Alojamiento por Habitaciones

9 / 10 (2 hodnocení)

Alojamiento por Habitaciones se nachází v Castellar de Santiago a nabízí terasu. Penzion nabízí rodinné pokoje. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Alojamiento por Habitaciones leží 150 km od letiště Albacete.

4 bedrooms house with furnished terrace at Castellar de Santiago
4 bedrooms house with furnished terrace at Castellar de Santiago

Castellar de Santiago se nachází v Castellar de Santiago. Tento prázdninový dům má gril a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, posezení, TV, DVD přehrávač a kuchyň s lednicí. Na letiště Albacete je to 150 km.