Ubytování ve městě Castelltallat

Město Castelltallat se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castelltallat nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castelltallat

Masia La Clariana
Masia La Clariana

9,1 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Masia La Clariana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masia La Clariana se nachází ve městě Castelltallat a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nachází se 30 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště. Chata má balkon, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Chata stojí 30 km od divadla Kursaal a 38 km od muzea Igualada Muleteer. Na barcelonské letiště El Prat je to 98 km.

La Cabana de Castelltallat. Casa rural-Gîte-Rural cottage Barcelona
La Cabana de Castelltallat. Casa rural-Gîte-Rural cottage Barcelona

8,5 / 10 (4 hodnocení)

La Cabana de Castelltallat. Casa rural-Gîte-Rural cottage Barcelona se nachází v Castelltallatu, 28 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain, 33 km od divadla Kursaal a 44 km od muzea Igualada Muleteer. Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Apartmán má 6 samostatných ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. La Cabana de Castelltallat stojí 44 km od muzea kože Igualada. Casa rural-Gîte-Rural cottage Barcelona stojí 46 km od golfového hřiště Ribera Salada. Na barcelonské letiště El Prat je to 101 km.