Ubytování ve městě Castilblanco de los Arroyos

Město Castilblanco de los Arroyos se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castilblanco de los Arroyos nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castilblanco de los Arroyos

Villa Rural Flor de Gitanilla
Villa Rural Flor de Gitanilla

9,9 / 10 (40 hodnocení)

Villa Rural Flor de Gitanilla se nachází v obci Castilblanco de los Arroyos a nabízí venkovní bazén, zahradu, tenisový kurt, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Villa Rural Flor de Gitanilla stojí 34 km od ostrova Isla Mágica a 35 km od náměstí Plaza de Armas. Na letiště Sevilla je to 36 km.

Casa Almadén 1
Casa Almadén 1

7 / 10 (5 hodnocení)

Casa Almadén 1 se nachází v Castilblanco de los Arroyos a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a terasou. K dispozici je balkon. Tento venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s jídelním koutem a 1 koupelnu s bidetem a pračkou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Hosté mohou využívat gril a terasu. Casa Almadén 1 stojí 45 km od Sevilly a 48 km od Cazally de la Sierra. Na letiště Sevilla je to 29 km.

Tu Casa Rural
Tu Casa Rural

5,1 / 10 (9 hodnocení)

Tu Casa Rural se nachází 35 km od ostrova Isla Mágica a 36 km od náměstí Plaza de Armas. Nabízí bezplatné Wi-Fi a gril. V okolí se můžete věnovat rybaření a cyklistice. Apartmán má 2 ložnice a balkon s výhledem na hory. Klimatizovaný apartmán má TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 1 koupelnu s bidetem a vanou. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Apartmán je vzdálený 37 km od mostu Triana - Isabel II a 38 km od kostela Santa María La Blanca. Na sevillské letiště je to 38 km.

Nice Home In Castilblanco De Los Ar With Outdoor Swimming Pool, Swimming Pool And 4 Bedrooms
Nice Home In Castilblanco De Los Ar With Outdoor Swimming Pool, Swimming Pool And 4 Bedrooms

Beautiful Home se nachází 34 km od náměstí Plaza de Armas, 35 km od mostu Triana - Isabel II a 35 km od kostela Santa María La Blanca. Wifi And 4 Bedrooms se nachází ve městě Castilblanco de los Arroyos a nabízí venkovní bazén. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům stojí 36 km od zvonice La Giralda a sevillské katedrály a náměstí Plaza de España. Letiště Sevilla leží 36 km daleko. V Castilblanco De Los Ar s venkovním bazénem, Wifi a 4 ložnice.

LA GORDA
LA GORDA

LA GORDA se nachází v Castilblanco de los Arroyos a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 35 km od zábavního parku Isla Mágica a 36 km od náměstí Plaza de Armas. Letiště Sevilla leží 38 km daleko.