Ubytování ve městě Castillo de Baños

Město Castillo de Baños se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castillo de Baños nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castillo de Baños

Beautiful apartment in Casarones with 2 Bedrooms
Beautiful apartment in Casarones with 2 Bedrooms

Beautiful apartment in Casarones with 2 Bedrooms se nachází v Castillo de Baños, 2,5 km od pláže Playa de La Mamola. Tento 3hvězdičkový apartmán má výhled na moře a je vzdálený 400 metrů od pláže El Lance. Tento klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a 1 koupelnu. Nechybí ani TV. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 95 km.

Amazing apartment in Casarones with 1 Bedrooms
Amazing apartment in Casarones with 1 Bedrooms

6 / 10 (5 hodnocení)

Amazing apartment in Casarones with 1 Bedrooms se nachází v Castillo de Baños a nabízí ubytování s balkonem. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 400 metrů od pláže El Lance. Tento klimatizovaný apartmán má samostatnou ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a koupelnu. Nechybí ani TV. Pláž Playa de La Mamola je vzdálená 2,4 km. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 95 km.