Ubytování ve městě Castro del Río

Město Castro del Río se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castro del Río nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castro del Río

Casa del peregrino Torre de la Muralla------- casa completa de 2 dormitorios
Casa del peregrino Torre de la Muralla------- casa completa de 2 dormitorios

9 / 10 (57 hodnocení)

Casa del peregrino se nachází v Castro del Río, 45 km od mešity Cordoba a 41 km od věže Calahorra. Torre de la Muralla... casa completa de 2 dormitorios nabízí sdílený lounge a klimatizaci. Je vzdálený 42 km od synagogy v Córdobě a má nepřetržitě otevřenou recepci. Apartmán má 1 ložnici, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také gril. Casa del peregrino stojí 43 km od nákupního centra El Zoco. Torre de la Muralla... casa completa de 2 dormitorios je 44 km daleko. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 115 km.

Casa Rural La Villa
Casa Rural La Villa

8,7 / 10 (39 hodnocení)

Casa Rural La Villa se nachází v klidném městě Castro del Río, 35 minut jízdy od Córdoby. Tento malý venkovský dům nabízí jednoduché pokoje. K dispozici jsou 3 pokoje se sdílenou koupelnou s fénem a toaletními potřebami zdarma. Casa Rural La Villa má sdílenou kuchyň a TV místnost. Personál recepce vám poskytne informace o zajímavostech v okolí. Hotel stojí v blízkosti kostela La Asunción. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a rybaření. Řeka Guadajoz je vzdálená 200 metrů a k jezeru Vadomojón dojedete autem za 35 minut. Casa Rural La Villa stojí 1,5 hodiny jízdy od granadského letiště Federico García Lorca. Parkování na místě je zdarma.