Ubytování ve městě Castroserna de Arriba

Město Castroserna de Arriba se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castroserna de Arriba nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castroserna de Arriba

El Escondite De Castroserna
El Escondite De Castroserna

10 / 10 (1 hodnocení)

El Escondite De Castroserna se nachází asi 41 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra a nabízí výhled na hory, sdílený lounge, terasu a restauraci. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 4 koupelny se sprchou a vířivkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má vířivku. El Escondite De Castroserna poskytuje také službu hlídání dětí. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 106 km.

Casa los Tres Nogales
Casa los Tres Nogales

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Casa los Tres Nogales se nachází v Castroserna de Arriba a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 41 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a 3 koupelny s fénem. K dispozici je terasa a gril. V okolí se můžete věnovat lyžování. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 103 km.

Casa Triviño
Casa Triviño

7 / 10 (1 hodnocení)

Casa Triviño se nachází v Castroserna de Arriba, 41 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra, a nabízí zahradu, sdílený lounge a terasu. Ubytování bylo postaveno v roce 2001 a má balkon. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Casa Triviño nabízí také dětské hřiště. K dispozici je půjčovna lyžařského vybavení, prodej skipasů a přímý přístup na sjezdovku. V okolí se můžete věnovat lyžování. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 106 km.