Ubytování ve městě Caudé

Město Caudé se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caudé nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caudé

Casa Rural Estrella Mudejar
Casa Rural Estrella Mudejar

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural Estrella Mudejar se nachází v Caudé v Aragonii a nabízí terasu. Nabízí balkon a gril. Tento venkovský dům má 6 ložnic, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Valencia je to 156 km.

Los Torrejones de Caude
Los Torrejones de Caude

6,5 / 10 (8 hodnocení)

Los Torrejones de Caude se nachází v Caudé a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, služba concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a bezplatná doprava na letiště. Všechny pokoje v hostelu mají ložní prádlo a ručníky. Los Torrejones de Caude podává à la carte nebo kontinentální snídani. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika. Na místě si můžete půjčit auto. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 156 km.