Ubytování ve městě Ceceda de Abajo

Město Ceceda de Abajo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ceceda de Abajo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ceceda de Abajo

Casa Rural Soleada para una Escapada Tranquila
Casa Rural Soleada para una Escapada Tranquila

9,8 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Soleada para una Escapada Tranquila máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Soleada para una Escapada Tranquila nabízí ubytování s balkonem a výhledem na hory, asi 37 km od náměstí Plaza de España. Ubytování je vzdálené 39 km od náměstí Plaza de la Constitución a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 5,8 km od muzea Sidra a 35 km od muzea Jurásico de Asturias. Na letiště Asturias je to 71 km.

La Foina
La Foina

9,5 / 10 (16 hodnocení)

La Foina se nachází asi 37 km od náměstí Plaza de España a nabízí výhled na město, sdílený lounge a terasu. Apartmán má balkon a výhled na hory. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 39 km od náměstí Plaza de la Constitución a 5,8 km od muzea Sidra. Na letiště Asturias je to 71 km.

Xuegu la bola
Xuegu la bola

8,6 / 10 (12 hodnocení)

Xuegu la bola se nachází asi 37 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 39 km od náměstí Plaza de la Constitución a 5,8 km od muzea Sidra. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 35 km od muzea Jurásico de Asturias a 39 km od golfového hřiště Castiello. Na letiště Asturias je to 71 km.

CASA RURAL CON PISCINA EN EL CENTRO DE ASTURIAS
CASA RURAL CON PISCINA EN EL CENTRO DE ASTURIAS

7 / 10 (19 hodnocení)

CASA RURAL se nachází v Ceceda de Abajo, pouhých 37 km od Plaza de España. CON PISCINA EN EL CENTRO DE ASTURIAS nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Náměstí Plaza de la Constitución je vzdálené 39 km a muzeum Sidra 5,8 km. Prázdninový dům má balkon, 4 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 35 km od muzea Jurásico de Asturias a 39 km od golfového hřiště Castiello. Letiště Asturias je vzdáleno 71 km.