Ubytování ve městě Chauchina

Město Chauchina se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chauchina nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chauchina

Hotel Marinetto
Hotel Marinetto

7,8 / 10 (364 hodnocení)

Hotel Marinetto se nachází vedle letiště Granada a dálnice A92, 20 minut jízdy od centra města. Nabízí à la carte restauraci a pokoje s klimatizací. Hotel Marinetto je jednoduše a tradičně zařízený. Všechny pokoje mají TV, psací stůl a topení. Marinetto podává tradiční andaluskou kuchyni včetně masa a mořských plodů. K dispozici je také café bar s bezplatným Wi-Fi. Ke slavnému granadskému paláci Alhambra dojedete autem za 30 minut. Národní park Sierra Nevada je vzdálený přibližně 50 km.

Hotel El Cruce Chauchina
Hotel El Cruce Chauchina

7,6 / 10 (286 hodnocení)

Hotel El Cruce Chauchina se nachází v Chauchině, 17 km od vlakového nádraží Granada, a nabízí ubytování s terasou, bezplatné parkování, restauraci a bar. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí služby concierge, turistické informace a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 18 km od kláštera Cartuja. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem. Hotel El Cruce Chauchina poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s bidetem a toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, klimatizací a v některých případech také s balkonem. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hotel El Cruce Chauchina podává à la carte nebo kontinentální snídani. Hotel stojí 18 km od muzea San Juan de Dios a 19 km od baziliky San Juan de Dios. Hotel El Cruce Chauchina je vzdálený 1 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Agüita de Luna
Agüita de Luna

Agüita de Luna se nachází v Chauchině, pouhých 18 km od vlakového nádraží Granada, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento bed and breakfast se nachází 20 km od baziliky San Juan de Dios a třídy Paseo de los Tristes. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Bed and breakfast stojí 19 km od kláštera Cartuja a muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 2 km.