Ubytování ve městě Chavida

Město Chavida se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chavida nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chavida

Canteo
Canteo

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Canteo se nachází v Chavidě a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat cyklistice. Canteo stojí 28 km od náměstí Plaza Mayor a památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 120 km.

Las Casonas de Chavida
Las Casonas de Chavida

9,3 / 10 (105 hodnocení)

Las Casonas de Chavida se nachází v Chavidě, 28 km od náměstí Plaza Mayor a památníku Loba Capitolina. Nabízí výhled do zahrady, terasu a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je plně vybavená sdílená koupelna se sprchou a fénem. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Las Casonas de Chavida stojí 29 km od městských hradeb Segovia a 30 km od Alcazaru de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 120 km.

Apartamento Rural la Muralla de Pedraza
Apartamento Rural la Muralla de Pedraza

8,4 / 10 (68 hodnocení)

V ubytování Apartamento Rural la Muralla de Pedraza máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Rural la Muralla de Pedraza se nachází v Chavidě, 28 km od náměstí Plaza Mayor a památníku Loba Capitolina, a nabízí výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Apartmán má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s vanou a bezplatnými toaletními potřebami a ručníky a ložní prádlo. Apartmán je vzdálený 29 km od městských hradeb Segovia a Alcazar de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 120 km.