Ubytování ve městě Cobatillas

Město Cobatillas se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cobatillas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cobatillas

Casa Rural Familiar Piscina Sierra Balumba
Casa Rural Familiar Piscina Sierra Balumba

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Familiar Piscina Sierra Balumba se nachází v Cobatillas, 28 km od Parroquia San Juan Bautista a 35 km od golfového hřiště Las Colinas. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 12 km od muzea výtvarného umění Murcia a 14 km od římského mostu. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 37 km.

Apartamento BENIMUR 3
Apartamento BENIMUR 3

9,3 / 10 (21 hodnocení)

Apartamento BENIMUR 3 se nachází v Cobatillas, 27 km od Parroquia San Juan Bautista, a nabízí výhled na hory. Hotel stojí 38 km od golfového hřiště Las Colinas, 10 km od muzea výtvarného umění Murcia a 12 km od vlakového nádraží Murcia. Penzion nabízí také bezplatné Wi-Fi a placenou dopravu na letiště. Pokoje mají klimatizaci, lednici, sporák, kávovar, sprchu, toaletní potřeby zdarma a šatní skříň. Pokoje mají vlastní koupelnu a výhled na město. Apartamento BENIMUR 3 má pokoje vybavené TV s plochou obrazovkou a fénem. Ubytování je vzdálené 13 km od římského mostu a 44 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 34 km.