Ubytování ve městě Collera

Město Collera se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Collera nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Collera

Casa Carmen 6 situada a 2 km de Ribadesella entorno de prados y arbolado
Casa Carmen 6 situada a 2 km de Ribadesella entorno de prados y arbolado

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Carmen 6 situada a 2 km de Ribadesella entorno de prados y arbolado se nachází v obci Collera, 700 metrů od pláže Playa de Arra, 2,2 km od pláže Playa de la Atalaya a 2,9 km od pláže Playa de Santa Marina. Tento apartmán se nachází 6,5 km od Bufones de Pria a 12 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Apartmán má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 48 km od jezer Covadonga a 3,3 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Asturias je to 101 km. situada a 2 km de Ribadesella entorno de prados Y Arbolado.

La Casa de la Ría
La Casa de la Ría

9,4 / 10 (21 hodnocení)

La Casa de la Ría se nachází v obci Collera v Asturii, 2,8 km od pláže Playa de Arra. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat rybaření. La Casa de la Ría stojí 2,9 km od pláže Playa de la Atalaya a 3 km od pláže Playa de Santa Marina. Na letiště Asturias je to 101 km.

La Chopera
La Chopera

9,1 / 10 (508 hodnocení)

V ubytování La Chopera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Chopera se nachází v obci Collera, 1,7 km od pláže Playa de Arra, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a terasu. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Hotel je nekuřácký a nachází se 2,6 km od pláže Playa de la Atalaya. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani lednice. V hotelu La Chopera se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Na místě je dětské hřiště. V obci Collera a jejím okolí se můžete věnovat pěší turistice. Hotel stojí 46 km od jezer Covadonga a 3,9 km od La Cueva de Tito Bustillo. Letiště Asturias leží 103 km daleko.

Casa Carmen 5 Situada en una zona muy tranquila a 2 km de Ribadesella
Casa Carmen 5 Situada en una zona muy tranquila a 2 km de Ribadesella

9 / 10 (4 hodnocení)

Casa Carmen 5 Situada en una zona muy trana a 2 km de Ribadesella se nachází v obci Collera, 700 metrů od pláže Playa de Arra, 2,2 km od pláže Playa de la Atalaya a 2,9 km od pláže Playa de Santa Marina. Tento apartmán má balkon. Apartmán má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Casa Carmen stojí 48 km od jezera Covadonga. 5 Situada en una zona muy trana a 2 km de Ribadesella, zatímco La Cueva de Tito Bustillo je 3,3 km daleko. Na letiště Asturias je to 101 km.

Casa Carmen 2a solo 2 km de la villa de Ribadesella
Casa Carmen 2a solo 2 km de la villa de Ribadesella

9 / 10 (3 hodnocení)

Casa Carmen 2a solo 2 km od vily de Ribadesella se nachází v obci Collera, 600 metrů od pláže Playa de Arra, 2,2 km od pláže Playa de la Atalaya a 2,9 km od pláže Playa de Santa Marina. Tato chata se nachází 7,5 km od Bufones de Pria a 12 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Chata má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 48 km od jezer Covadonga a 3,3 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Asturias je to 101 km.

Casa Carmen 8 Situada en Meluerda a 2 km de Ribadesella
Casa Carmen 8 Situada en Meluerda a 2 km de Ribadesella

7 / 10 (1 hodnocení)

Casa Carmen 8 Situada en Meluerda Apartmán se zahradou se nachází v obci Collera, 2 km od pláže Ribadesella, 700 metrů od pláže Playa de Arra, 2,2 km od pláže Playa de la Atalaya a 2,9 km od pláže Playa de Santa Marina. Tento apartmán se nachází 6,5 km od Bufones de Pria a 12 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a jídelním koutem a koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 48 km od jezer Covadonga a 3,3 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Asturias je to od Casa Carmen 8 Situada en Meluerda 2 km.

Vidª Vac Carmen 3 Muy cerca de la costa y de los Picos de Europa
Vidª Vac Carmen 3 Muy cerca de la costa y de los Picos de Europa

6,2 / 10 (5 hodnocení)

Vida Vac Carmen 3 Muy cerca de la costa y de los Picos de Europa se nachází v obci Collera, 700 metrů od pláže Playa de Arra, 2,2 km od pláže Playa de la Atalaya a 2,9 km od pláže Playa de Santa Marina. Nabízí zahradu a terasu. Tato chata se nachází 48 km od jezera Covadonga a 3,3 km od La Cueva de Tito Bustillo. Chata má 4 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Vida Vac Carmen 3 Muy cerca de la costa y de los Picos de Europa leží 6,5 km od Bufones de Pria a 12 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Asturias je to 101 km.

Vivienda Vacacional Casa Entrencinas
Vivienda Vacacional Casa Entrencinas

6 / 10 (1 hodnocení)

Vivienda Vacacional Casa Entrencinas se nachází asi 2,5 km od pláže Playa de la Atalaya a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a jídelním koutem a koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 45 km od jezer Covadonga a 3,7 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Asturias je to 102 km.

Casa Rural Carmen 4
Casa Rural Carmen 4

5 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural Carmen 4 se nachází v obci Collera, 700 metrů od pláže Playa de Arra, 2,2 km od pláže Playa de la Atalaya a 2,9 km od pláže Playa de Santa Marina, a nabízí zahradu. Tato chata se nachází 6,5 km od Bufones de Pria a 12 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Chata má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Casa Rural Carmen 4 stojí 48 km od jezera Covadonga a 3,3 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Asturias je to 101 km.