Ubytování ve městě Colmenar del Arroyo

Město Colmenar del Arroyo se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Colmenar del Arroyo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Colmenar del Arroyo

La Garrocha
La Garrocha

9,5 / 10 (56 hodnocení)

La Garrocha se nachází v Colmenar del Arroyo a nabízí bazén, bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, výhled na hory a Wi-Fi zdarma. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani toustovač a kávovar. La Garrocha má také dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 76 km.

Albus Albi
Albus Albi

9,4 / 10 (224 hodnocení)

Albus Albi se nachází v Colmenar del Arroyo, 40 minut jízdy od centra Madridu. Nabízí klimatizované pokoje s TV a vlastní koupelnou. Albus Albi má pokoje zařízené v moderním rustikálním stylu. Každý z nich má koupelnu s vyhřívaným věšákem na ručníky. Některé pokoje mají výhled do krajiny. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu a v pěší vzdálenosti najdete různé restaurace. Okolí Albus Albi je ideální pro pěší turistiku.

Apartamento Rural Albus Albi
Apartamento Rural Albus Albi

9,4 / 10 (47 hodnocení)

Apartamento s venkovním bazénem a zahradou Rural Albus Albi nabízí ubytování ve venkovském stylu v Colmenar del Arroyo. K dispozici je také gril a terasa. Klimatizovaný apartmán má TV s plochou obrazovkou, terasu a plně vybavenou kuchyň. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Apartamento Rural Albus Albi se nachází 45 minut jízdy od Madridu a 50 km od Las Rozas.