Ubytování ve městě Colmenar Viejo

Město Colmenar Viejo se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Colmenar Viejo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Colmenar Viejo

Alojamiento HC
Alojamiento HC

8,1 / 10 (242 hodnocení)

Alojamiento HC se nachází v Colmenar Viejo, 27 km od vlakového nádraží Chamartin a 29 km od stadionu Santiago Bernabéu, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené asi 30 km od IFEMA, 34 km od chrámu Debod a 35 km od stanice metra Plaza de España. Některé pokoje mají balkon s výhledem na město. Penzion stojí 35 km od královského paláce a 36 km od ulice Gran Via. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 31 km.

Gran Hostal El Chiscón
Gran Hostal El Chiscón

7,8 / 10 (566 hodnocení)

Gran Hostal El Chiscón se nachází v centru Colmenar Viejo, 5 minut chůze od radnice, býčí arény a baziliky Panny Marie. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, bezplatnou Wi-Fi zónu a parkování zdarma. Všechny pokoje mají klimatizaci a topení. Ve všech najdete TV s plochou obrazovkou a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete vanu. K dispozici je snídaně formou bufetu, bar a restaurace s terasou. Na požádání jsou k dispozici obědové balíčky. K dispozici je také úschovna zavazadel. Hotel Chiscón stojí vedle autobusové zastávky, odkud jezdí spoje na vlakové nádraží a na madridské náměstí Plaza de Castilla. Do centra Madridu dojedete autem za 30 minut.

Villa Colmenar
Villa Colmenar

7,7 / 10 (43 hodnocení)

Villa Colmenar se nachází asi 28 km od vlakového nádraží Chamartin a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Vila stojí 30 km od stadionu Santiago Bernabéu a 31 km od výstaviště IFEMA. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 31 km.