Ubytování ve městě Coripe

Město Coripe se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Coripe nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Coripe

Alojamiento Rural Los Barrosos
Alojamiento Rural Los Barrosos

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Alojamiento Rural Los Barrosos se nachází v Koripe a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Ubytování má balkon a výhled na hory. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Alojamiento Rural Los Barrosos nabízí také gril. Na letiště Sevilla je to 88 km.

Casa Rural Sierra De Coripe
Casa Rural Sierra De Coripe

9,1 / 10 (182 hodnocení)

Casa Rural Sierra De Coripe se nachází v Koripe v Andalusii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají terasu, plně vybavenou kuchyň s lednicí, krb, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Sevilla je to 88 km.

Estación de Coripe
Estación de Coripe

9,1 / 10 (45 hodnocení)

Estación de Coripe se nachází v Koripe a nabízí bar. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s šatní skříní. Estación de Coripe poskytuje pokoje s klimatizací a vlastní koupelnou. Na letiště Sevilla je to 91 km.

Alojamiento Rural Cañada Honda CORIPE
Alojamiento Rural Cañada Honda CORIPE

8,7 / 10 (32 hodnocení)

V ubytování Alojamiento Rural Cañada Honda CORIPE máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamiento Rural Cañada Honda CORIPE se nachází v Koripe a nabízí terasu a gril. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Sevilla je to 89 km.

Pensión Coripe
Pensión Coripe

8,4 / 10 (20 hodnocení)

Pensión Coripe se nachází v Koripe a nabízí terasu, restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. Ubytování zajišťuje dopravu na letiště a službu půjčení jízdních kol. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s šatní skříní. Pensión Coripe poskytuje ubytování v pokojích s klimatizací a TV s plochou obrazovkou. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Pensión Coripe stojí 88 km od letiště Sevilla.

Mini-Apartamento Coripe
Mini-Apartamento Coripe

8 / 10 (2 hodnocení)

Mini-Apartamento Coripe se nachází v Coripe. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán s 1 ložnicí má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. K dispozici je také kuchyň. Na letiště Sevilla je to 88 km.

Stunning home in Coripe with 5 Bedrooms, Private swimming pool and Outdoor swimming pool
Stunning home in Coripe with 5 Bedrooms, Private swimming pool and Outdoor swimming pool

7 / 10 (1 hodnocení)

Ohromující dům v Koripe s 5 ložnicemi, soukromým bazénem a venkovním bazénem se nachází v Koripe. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s vanou. Nechybí ani TV. 86 km od sevillského letiště.