Ubytování ve městě Corral de Ayllón

Město Corral de Ayllón se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Corral de Ayllón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Corral de Ayllón

Apartamentos Los Rosales de Isabel
Apartamentos Los Rosales de Isabel

9,2 / 10 (102 hodnocení)

Apartamentos Los Rosales de Isabel se nachází v Corral de Ayllón, 200 metrů od centra města a 42 km od Pedrazy. 36 km od Aranda de Duero. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Součástí apartmánů je posezení, kuchyň s chladničkou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí, vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, ručníky a v některých případech také terasa a/nebo balkon. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo terasu. V kuchyni je sporák, mikrovlnná trouba a toustovač. Nechybí ani lednice a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Nechybí ani ručníky. Apartamentos Los Rosales de Isabel má také gril. Apartamentos Los Rosales de Isabel stojí 39 km od města El Burgo de Osma a 48 km od města Valdelinares.

Casa Rural El Labriego
Casa Rural El Labriego

9 / 10 (42 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Labriego máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Labriego se nachází v Corral de Ayllón, 32 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra, a nabízí terasu, tenisový kurt a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je to 120 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.