Ubytování ve městě Covelo

Město Covelo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Covelo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Covelo

Casa A mi Vera
Casa A mi Vera

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa A mi Vera se nachází v Covelu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 47 km od Estación Maritima a 42 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Vigo je to 42 km.

Hotel La Rectoral
Hotel La Rectoral

9,4 / 10 (256 hodnocení)

Hotel La Rectoral se nachází v Covelu, 41 km od Estación Maritima. Nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. Nabízí restauraci, terasu a vířivku. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje jsou klimatizované a některé mají balkon. Nechybí ani ložní prádlo. Hotel La Rectoral podává každé ráno kontinentální snídani. V Covelu a okolí se můžete věnovat cyklistice a dalším aktivitám. Hotel La Rectoral stojí 49 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 35 km od univerzity Vigo. Na letiště Vigo je to 35 km.

apartamento en el rural Mariela
apartamento en el rural Mariela

9 / 10 (10 hodnocení)

apartamento en el rural Mariela se nachází v Covelu, 45 km od univerzity Vigo a 47 km od autobusového nádraží Vigo. Nabízí bar a výhled na hory. Nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště a gril. apartamento en el rural Mariela stojí 47 km od vlakového nádraží Vigo AVE a 48 km od dětských osad SOS. Na letiště Vigo je to 46 km.

Lugar dos Devas
Lugar dos Devas

8,8 / 10 (174 hodnocení)

Lugar dos Devas se nachází v Covelu a nabízí restauraci, pokojovou službu, bar, zahradu, terasu a výhled do zahrady. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají terasu, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Některé apartmány mají posezení a/nebo balkon. Lugar dos Devas podává kontinentální snídani. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Vigo je to 59 km.