Ubytování ve městě Cubells

Město Cubells se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cubells nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cubells

La Granja del Besa
La Granja del Besa

9,5 / 10 (8 hodnocení)

La Granja del Besa se nachází asi 41 km od Španělské asociace proti rakovině a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na bazén. Nachází se 41 km od vlakového nádraží Lleida a nabízí venkovní bazén a bezplatné parkování. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům má vířivku. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. La Granja del Besa stojí 42 km od okresní rady Lleida a nadace Adesma. Na letiště Lleida-Alguaire je to 54 km.

Hostal Restaurant Roma
Hostal Restaurant Roma

8,3 / 10 (325 hodnocení)

Rodinný Hostal Restaurant Roma se nachází na hlavní silnici C26 v Cubells a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Leží 30 minut jízdy od Lleidy a 90 km od La Seu D'Urgell. Všechny vytápěné pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Každý má koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Hotelová restaurace podává tradiční domácí katalánskou kuchyni. K dispozici je denní menu. K dispozici je také café bar a venkovní terasa. Na požádání jsou k dispozici obědové balíčky a speciální dietní menu.