Ubytování ve městě Cumbres Mayores

Město Cumbres Mayores se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cumbres Mayores nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cumbres Mayores

Casa Eulalia
Casa Eulalia

10 / 10 (6 hodnocení)

Casa Eulalia se nachází v Cumbres Mayores v Andalusii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 50 km od Estación de La Junta a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a v okolí se lze věnovat cyklistice. Casa Eulalia stojí 16 km od Estación de La Nava a 38 km od skály Arias Montano. Na letiště Badajoz je to 113 km.

Alojamiento Rural La Rabida 25
Alojamiento Rural La Rabida 25

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Alojamiento Rural La Rabida 25 se nachází v Cumbres Mayores v Andalusii a nabízí terasu. Tento venkovský dům sídlí v budově z roku 2002, 50 km od Estación de La Junta a 16 km od Estación de La Nava. Tento venkovský dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou, varnou deskou a toustovačem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Alojamiento Rural La Rabida 25 má terasu a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 38 km od skály Arias Montano a 44 km od La Gruta de las Maravillas. Na letiště Badajoz je to 113 km.