Ubytování ve městě Deifontes

Město Deifontes se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Deifontes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Deifontes

Hostal Rural el Nacimiento
Hostal Rural el Nacimiento

8,8 / 10 (97 hodnocení)

V ubytování Hostal Rural el Nacimiento máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal Rural el Nacimiento se nachází ve městě Deifontes, 25 minut jízdy od centra Granady, a nabízí dobrý přístup k dálnici A44. Nabízí klimatizované pokoje s vlastní terasou. Nacimiento má jednoduše a elegantně zařízené pokoje s parketovými podlahami. Ve všech najdete TV a vlastní koupelnu. V restauraci penzionu se podávají tradiční andaluská jídla. K dispozici je také bar, kde si můžete dát občerstvení nebo drink. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. V blízkosti ubytování si můžete zahrát antukový tenis, padel tenis, jízdu na koni a kanoistiku. V okolí je také mnoho skvělých turistických a cyklistických tras. Krásné město Granada je domovem světoznámého paláce Alhambra a půvabné čtvrti Albaycín. Do lyžařského střediska Sierra Nevada dojedete za hodinu. Golfové hřiště Medina Elvira je vzdálené 8 km a za 5 minut dojdete na tenisové a padelové kurty.

Alojamiento rural Caserio de la Fuente
Alojamiento rural Caserio de la Fuente

8,7 / 10 (23 hodnocení)

Alojamiento rural Caserio de la Fuente se nachází v Deifontes a nabízí výhled na hory, restauraci, sdílený lounge, bar, zahradu, terasu a dětské hřiště. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Alojamiento rural Caserio de la Fuente má terasu, výhled na bazén, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu se sprchou. Každé ráno se podává vegetariánská snídaně. Alojamiento rural Caserio de la Fuente poskytuje službu půjčení jízdních kol. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Venkovský dům stojí 24 km od vlakového nádraží Granada a kláštera Cartuja. Alojamiento rural Caserio de la Fuente leží 28 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.