Ubytování ve městě Doña Mencía

Město Doña Mencía se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Doña Mencía nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Doña Mencía

Amazing home in Doña Mencía with Outdoor swimming pool, WiFi and 7 Bedrooms
Amazing home in Doña Mencía with Outdoor swimming pool, WiFi and 7 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Doña Mencía with Outdoor swimming pool, WiFi and 7 Bedrooms se nachází v Doña Mencía. Tento prázdninový dům má zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 7 ložnic, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 99 km.

Hotel Mencia Subbética
Hotel Mencia Subbética

8,4 / 10 (502 hodnocení)

Hotel Mencia Subbética se nachází v obci Doña Mencía a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na přírodní rezervaci Subbética.Nabízí pokoje s TV s plochou obrazovkou a bezplatným Wi-Fi. Mencía poskytuje klimatizované pokoje s balkonem a výhledem na nedalekou přírodní rezervaci. Každý pokoj má dlážděnou podlahu a plně vybavenou koupelnu. Hotel Mencia Subbética má restauraci, kde si hosté mohou vychutnat tradiční španělskou kuchyni. K dispozici je také bar s terasou. Hotel se nachází necelých 50 metrů od parku Las Sierras Subbéticas a zelené cesty, což je ideální místo pro pěší turistiku a cykloturistiku. K jeskyním Zuheros a Murciélago dojedete autem za 10 minut.

Villa Bendición - Subbética Cordobesa
Villa Bendición - Subbética Cordobesa

Villa Bendición - Subbética Cordobesa se nachází v Doña Mencía a nabízí terasu. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 7 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 99 km.

Villa Dona Mencia
Villa Dona Mencia

2 / 10 (2 hodnocení)

Villa Dona Mencia se nachází v andaluské obci Doña Mencía a má balkon. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná chata má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 99 km.