Ubytování ve městě Durro

Město Durro se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Durro nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Durro

D01 CABIROL DURRO by IMMOVALL
D01 CABIROL DURRO by IMMOVALL

9,7 / 10 (7 hodnocení)

D01 CABIROL DURRO by IMMOVALL se nachází v Durru, pouhých 300 metrů od kostela Narození Páně Durra a 1,8 km od kostela Durro Sant Quirc. Tento apartmán se nachází 6,7 km od kostela Santa Eulalia d'Erill la Vall a 8,1 km od kostela San Juan v Boí. Apartmán má 2 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 3,3 km od kostela Sant Feliu de Barruera a 5,8 km od kostela Santa Maria de Cardet. Na letiště Lleida-Alguaire je to 126 km.

Ca del Pòsol
Ca del Pòsol

9,3 / 10 (83 hodnocení)

Ca del Pòsol se nachází v Durru, 200 metrů od kostela Narození Páně a 1,5 km od kostela sv. Quirka. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. Apartmány mají výhled na město, posezení, pračku, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří sporák, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na místě je k dispozici lyžárna a v okolí se lze věnovat lyžování. Ca del Pòsol stojí 3,5 km od kostela Sant Feliu de Barruera a 6 km od kostela Santa Maria de Cardet. Na letiště Lleida-Alguaire je to 126 km.

Apartament Immovall
Apartament Immovall

9 / 10 (14 hodnocení)

Hotel stojí uprostřed hor, pouhých 13 km od parku Nacional d'Aigüestortes. i Estany Nature Reserve, Studio Apartament Immovall se nachází ve středověkém městě Durro a nabízí balkon, výhled na hory a topení. Studio s dřevěnými stropy, litinovým krbem, pohovkou, TV a kuchyňským koutem s pračkou, sporákem, kávovarem a mikrovlnnou troubou. Studio s manželskou postelí a vlastní koupelnou se sprchou. V okolních ulicích najdete bary a restaurace. Nejbližší supermarket je vzdálený 2,5 km. Apartmán Immovall je vzdálený 143 km od města Lleida a 170 km od města Huesca.

Casa Garrabet
Casa Garrabet

8,6 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Casa Garrabet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Garrabet se nachází asi 100 metrů od kostela Narození Páně Durra a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Garrabet stojí 1,5 km od kostela Durro Sant Quirc a 3,5 km od kostela Sant Feliu de Barruera. Na letiště Lleida-Alguaire je to 126 km.

Hostal Rural Aude
Hostal Rural Aude

8,4 / 10 (41 hodnocení)

Hostal Rural Aude se nachází v Durru v údolí Boí. Nabízí bezplatnou sladkou nebo slanou snídani, přírodní terapie a lyžárnu. Lyžařský areál Boí Taüll je vzdálený 10 minut jízdy. Penzion poskytuje ubytování v tradičně zařízených vytápěných pokojích s balkonem a dřevěnými podlahami. Všechny mají vlastní koupelnu a bezplatné Wi-Fi. Součástí hotelu je restaurace, která podává pevně stanovená menu k obědu a večeři, bar s tapas a útulný TV salonek se stolními hrami. Tato oblast se nachází na okraji přírodní rezervace Aigüestortes i Estany de Sant Maurici a je ideální pro pěší turistiku. Z hotelu vedou trasy do měst Sant Quirc de Durro a Boí. Rural Aude stojí 8 km od termálních lázní Caldes de Boí a 15 km od mostu Pont de Suert. Do Lleidy dojedete autem za 2 hodiny.

Ca de Garbot
Ca de Garbot

7,4 / 10 (25 hodnocení)

El Paller de Garbot sídlí v půvabném venkovském domě a nabízí rustikální apartmány s výhledem na okolní údolí Boí. Stojí na klidném místě v obci Durro, 15 minut jízdy od nejbližších sjezdovek. El Paller de Garbot poskytuje prostorné rustikální apartmány s posezením a rozkládací pohovkou. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou, lednicí a plynovým sporákem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. V Durru a Barruerě, jen něco málo přes 1 km odtud, najdete malý výběr obchodů, kaváren a barů. El Paller de Garbot má terasu a gril. Okolní pohoří Sierra de Corruco je ideální pro pěší turistiku. Národní park Estany de Sant Maurici je vzdálen něco málo přes 10 km. Apartmány jsou vzdálené 15 minut jízdy od El Pont de Suert a 50 km od Vielhy.