Ubytování ve městě El Bailadero

Město El Bailadero se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Bailadero nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Bailadero

Casa Hernández Anaga
Casa Hernández Anaga

9,3 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Casa Hernández Anaga máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento prázdninový dům se nachází v Bailadreu a nabízí terasu s výhledem na hory. Nabízí terasu a gril. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má posezení a kuchyň s mikrovlnnou troubou, toustovačem a lednicí. Casa Hernández Anaga poskytuje ručníky a ložní prádlo. Casa Hernández Anaga má také sluneční terasu. Casa Hernández Anaga stojí 54 km od Puerta de la Cruz a 30 km od Santa Cruz de Tenerife. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a pěší turistiky. Na letiště Tenerife Norte je to 27 km.

Albergue Montes de Anaga
Albergue Montes de Anaga

8,3 / 10 (417 hodnocení)

Albergue Monstes de Anaga se nachází ve venkovském parku Anaga ve městě El Bailader a nabízí balkon s výhledem na dva svahy masivu Anaga, jen kousek od nejlepších pláží na severu ostrova. Hostel má 9 pokojů, 2, 4 a 6 míst. Zařízení je přizpůsobeno pro handicapované hosty a je zaměřeno na všechny typy veřejnosti: turisty, organizované skupiny, turisty, studenty, sdružení a sportovce, kteří milují přírodu. Apartmán má obývací pokoj, jídelnu a TV. K dispozici je také terasa s grilem. K dispozici je úschovna jízdních kol. Nabízíme Vám možnost vychutnat si klid nabízené jedinečným prostředím, Anaga venkovský park a účastnit se našich nezapomenutelných aktivit.