Ubytování ve městě El Castellar

Město El Castellar se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Castellar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Castellar

Casa Dinorural
Casa Dinorural

9,6 / 10 (21 hodnocení)

Casa Dinorural se nachází v El Castellar a nabízí gril. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Valencia je to 137 km.

Hotel Rural Curia
Hotel Rural Curia

9,2 / 10 (352 hodnocení)

Hotel Rural Curia se nachází v El Castellaru a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a výhled na hory. Všechny pokoje v tomto 2hvězdičkovém hotelu mají výhled na město a hosté mohou využívat sdílený lounge a bar. Hotel nabízí rodinné pokoje. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Denně se podává snídaně formou bufetu, vegetariánská nebo bezlepková jídla. Hosté hotelu Rural Curia se mohou v El Castellaru a okolí věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Na letiště Valencia je to 137 km.