Ubytování ve městě El Cercado

Město El Cercado se nachází v regionu La Gomera ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Cercado nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Cercado

Casa Arrantzale II
Casa Arrantzale II

9,2 / 10 (50 hodnocení)

V ubytování Casa Arrantzale II máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Arrantzale II se nachází v El Cercado a nabízí terasu. 6 km od Valle Gran Rey. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Prázdninový dům je vzdálený 8 km od obce Vallehermoso.

Casa Vista Bella
Casa Vista Bella

9 / 10 (46 hodnocení)

V ubytování Casa Vista Bella máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Vista Bella se nachází 14 km od národního parku Garajonay a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a kávovarem. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště La Gomera je to 22 km.

Preciosa casa rural con vistas inolvidables.
Preciosa casa rural con vistas inolvidables.

9 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Preciosa casa rural con vistas inolvidables. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Preciosa casa rural con vistas inolvidables nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nachází se v El Cercado. 13 km od národního parku Garajonay. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště La Gomera je to 21 km.

Hotel Sonia Chipude
Hotel Sonia Chipude

8,9 / 10 (605 hodnocení)

Hotel Sonia Chipude se nachází v El Cercado a nabízí 2hvězdičkové ubytování s vlastním balkonem. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí ubytování s výhledem na hory, restauraci a bar. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a pokojová služba. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na město. Hotel Sonia Chipude podává denně kontinentální snídani. Národní park Garajonay je vzdálený 13 km. Na letiště La Gomera je to 22 km.

Casas Rurales Los Manantiales
Casas Rurales Los Manantiales

8,7 / 10 (148 hodnocení)

Casas Rurales Los Manantiales se nachází v El Cercado a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Casas Rurales Los Manantiales stojí 12 km od národního parku Garajonay. Na letiště La Gomera je to 22 km.

Casa Angel y Carmen (La Dama, La Gomera)
Casa Angel y Carmen (La Dama, La Gomera)

8,5 / 10 (20 hodnocení)

Casa Angel y Carmen (La Dama, La Gomera) se nachází v El Cercado a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. 26 km od národního parku Garajonay. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybavený lednicí, toustovačem, kávovarem a rychlovarnou konvicí. Na letiště La Gomera je to 34 km.

Casa rural entre la naturaleza Gomera
Casa rural entre la naturaleza Gomera

7,6 / 10 (17 hodnocení)

Casa rural entre la naturaleza Gomera se nachází asi 10 km od národního parku Garajonay a nabízí ubytování s terasou a patiem. Výhled směřuje do zahrady. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště La Gomera je to 22 km.