Ubytování ve městě El Cuchillo

Město El Cuchillo se nachází v regionu Lanzarote ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Cuchillo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Cuchillo

Kalufa Surf House
Kalufa Surf House

9,7 / 10 (182 hodnocení)

Kalufa Surf House se nachází v El Cuchillo a nabízí ubytování pouze pro dospělé, venkovní bazén a zahradu. K dispozici je terasa a sdílený lounge. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a sdílená kuchyň. Všechny pokoje v hostelu mají balkon. Všechny pokoje mají kávovar a sdílenou koupelnu. Některé mají terasu. Všechny pokoje mají šatní skříň. Kalufa Surf House stojí 18 km od Puerto del Carmen. Na letiště Lanzarote je to 15 km. Pronájemní licence: VV-35-3-000032.

Las vistas
Las vistas

9,2 / 10 (31 hodnocení)

Las vistas se nachází v El Cuchillo, 12 km od památníku Campesino a 13 km od hor Montañas de Fuego. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento apartmán nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Las vistas stojí 19 km od muzea Lagomar a 23 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 25 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Chona
Villa Chona

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Villa Chona se nachází v El Cuchillo, 13 km od hor Montañas de Fuego a 19 km od muzea Lagomar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. 12 km od památníku Campesino. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila s terasou a výhledem na moře má 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 23 km od golfového rezortu Lanzarote a 24 km od parku Rancho Texas. Na letiště Lanzarote je to 25 km.

Villa Vegueta by Villa Plus
Villa Vegueta by Villa Plus

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Vegueta by Villa Plus se nachází v El Cuchillo a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Ubytování je vzdálené 7,4 km od památníku Campesino a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Vila má 3 ložnice, kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Vila stojí 13 km od pohoří Montañas de Fuego a 15 km od muzea Lagomar. Na letiště Lanzarote je to 21 km.