Ubytování ve městě El Cuervo

Město El Cuervo se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Cuervo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Cuervo

APARTAMENTOS PASCUAL
APARTAMENTOS PASCUAL

9,4 / 10 (10 hodnocení)

APARTAMENTOS PASCUAL se nachází v El Cuervo, 27 km od golfového rezortu Montecastillo a 26 km od závodního okruhu Circuito de Jerez. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán se nachází 27 km od katedrály Jerez a divadla Villamarta. Klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Na letiště Jerez je to 16 km.

VÍA SEVILLA - CÁDIZ Alojamiento & Restaurante
VÍA SEVILLA - CÁDIZ Alojamiento & Restaurante

7,8 / 10 (350 hodnocení)

VÍA SEVILLA - CÁDIZ Alojamiento & Restaurante se nachází v El Cuervo, 27 km od golfového rezortu Montecastillo, a nabízí ubytování se sdíleným loungem, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. K dispozici je také bar. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 27 km od katedrály Jerez. Pokoje jsou vybavené šatní skříní. VÍA SEVILLA - CÁDIZ Alojamiento & Restaurante poskytuje pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Pokoje jsou vybavené klimatizací a TV s plochou obrazovkou. VÍA SEVILLA - CÁDIZ Alojamiento & Restaurante podává každé ráno kontinentální snídani. Divadlo Villamarta je vzdálené 27 km. VÍA SEVILLA - CÁDIZ Alojamiento & Restaurante leží 15 km od letiště Jerez. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.