Ubytování ve městě El Esparragal

Město El Esparragal se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Esparragal nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Esparragal

Modern apartment in Valle del Este with terrace
Modern apartment in Valle del Este with terrace

9,5 / 10 (2 hodnocení)

V ubytování Modern apartment in Valle del Este with terrace máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Modern apartment in Valle del Este with terrace se nachází pouhých 20 km od golfového hřiště Marina Golf in El Esparragal a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Ubytování je vzdálené 11 km od golfového klubu Desert Springs a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 12 km od golfového hřiště Valle del Este a 18 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Na letiště Almeria je to 73 km.

Casa Alta Holiday Home
Casa Alta Holiday Home

9,3 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování Casa Alta Holiday Home máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Alta Holiday Home se nachází v El Esparragalu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Ubytování má balkon a výhled na bazén. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 4 koupelny se sprchou a vanou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a 4 koupelny s fénem. Prázdninový dům má terasu. Casa Alta Holiday Home stojí 88 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Pleasant holiday home in Vera Playa with private garden
Pleasant holiday home in Vera Playa with private garden

Pleasant holiday home in Vera Playa with private garden se nachází v El Esparragalu a nabízí zahradu, terasu, zázemí pro vodní sporty, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento prázdninový dům se nachází 12 km od golfového klubu Desert Springs a 13 km od golfového hřiště Valle del Este. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také venkovní bazén. Pleasant holiday home in Vera Playa with private garden stojí 21 km od golfového hřiště Marina Golf a 11 km od golfového hřiště Mojacar Marina Golf. Na letiště Almeria je to 73 km.