Ubytování ve městě El Gordo

Město El Gordo se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Gordo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Gordo

Casa Rural La Cruz
Casa Rural La Cruz

8,3 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural La Cruz se nachází v El Gordo a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, Wi-Fi zdarma, bezplatnou kyvadlovou dopravu a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. K dispozici je také gril. Na letiště Salamanca je to 223 km.

Vincci Valdecañas Golf
Vincci Valdecañas Golf

8,2 / 10 (1048 hodnocení)

V ubytování Vincci Valdecañas Golf máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Set on a private island on Valdecañas Lake,Vincci Valdecañas Golf offers a unique location with a private golf course and a seasonal outdoor pool. The resort also features a marina and 5 tennis courts. The property offers stylish rooms. All air-conditioned accommodation has a flat-screen TV, free Wi-Fi access. Some rooms feature a balcony. Guests can enjoy a selection of Spanish cuisine in the Vincci Valdecañas Golf à la carte restaurant. There is also a bar on site. Other facilities on the island include padel tennis courts, and football and volleyball pitches. The property has a beautiful setting and is within 50 km of Sierra de Gredos and Monfragüe Parks. Madrid and Cáceres can be reached in less than 2 hours by car.