Ubytování ve městě El Hornillo

Město El Hornillo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Hornillo nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Hornillo

La casa de las Flores de El Hornillo
La casa de las Flores de El Hornillo

9,9 / 10 (24 hodnocení)

La casa de las Flores de El Hornillo se nachází v El Hornillo a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí balkon a sezónní venkovní bazén. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na letiště Salamanca je to 164 km.

Casa San Marcos
Casa San Marcos

9,1 / 10 (22 hodnocení)

Casa San Marcos se nachází v El Hornillo. K dispozici je patio a terasa. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu s bidetem, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 164 km.

Casa Rural Rio Canto
Casa Rural Rio Canto

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Casa Rural Rio Canto se nachází v El Hornillo v Kastilii a Leonu a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Salamanca je to 164 km.

Casa Rural del Río Tejos
Casa Rural del Río Tejos

8,8 / 10 (12 hodnocení)

Casa Rural del Río Tejos se nachází v El Hornillo. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj s TV, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s vířivkou a vanou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Salamanca je to 164 km.

EL LLANO - El Hornillo, tu pueblo en la Sierra de Gredos.
EL LLANO - El Hornillo, tu pueblo en la Sierra de Gredos.

8,4 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování EL LLANO - El Hornillo, tu pueblo en la Sierra de Gredos. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. EL LLANO - El Hornillo, tu pueblo en la Sierra de Gredos nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Nabízí ubytování v El Hornillo s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Letiště Salamanca je vzdálené 164 km., tu pueblo en la Sierra de Gredos.Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

El Rinconcito del Hornillo - Con Chimenea 6 personas
El Rinconcito del Hornillo - Con Chimenea 6 personas

8,4 / 10 (22 hodnocení)

V ubytování El Rinconcito del Hornillo - Con Chimenea 6 personas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Rinconcito del Hornillo - Con Chimenea 6 personas se nachází v El Hornillo. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 164 km.