Ubytování ve městě El Jaral

Město El Jaral se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Jaral nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Jaral

Casa La Paloma
Casa La Paloma

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa La Paloma se nachází v El Jaralu a nabízí zahradu, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nabízí bar a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a vířivkou. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, Blu-ray přehrávač, herní konzole a CD přehrávač. Na místě si lze pronajmout auto. Casa La Paloma stojí 19 km od aquaparku Aqualand a 34 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 37 km.

Casa La Paloma Mit Meersicht, Beheizbaren Gemeinschaftspool Whirlpool Sauna und Garten
Casa La Paloma Mit Meersicht, Beheizbaren Gemeinschaftspool Whirlpool Sauna und Garten

Casa La Paloma Mit Meersicht, Beheizbaren Gemeinschaftspool Whirlpool Sauna und Garten se nachází v El Jaralu. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také dobře vybavený kuchyňský kout s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a fénem. Hosté mohou využívat krytý bazén. Casa La Paloma Mit Meersicht, Beheizbaren Gemeinschaftspool Whirlpool Sauna und Garten leží 15 km od Los Gigantes a 19 km od Aqualand. Na letiště Tenerife Jih je to 37 km.

Casa Niagara
Casa Niagara

7,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Casa Niagara máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Niagara se nachází asi 15 km od Los Gigantes a nabízí výhled na hory, zahradu a terasu. Nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu s výhledem na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete pronajmout auto a v okolí se věnovat windsurfingu. Casa Niagara stojí 19 km od aquaparku Aqualand a 34 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 37 km.