Ubytování ve městě El Molledo

Město El Molledo se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Molledo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Molledo

Modern Mountain and sea view apartment
Modern Mountain and sea view apartment

8 / 10 (1 hodnocení)

Modern Mountain and sea view apartment se nachází v El Molledo, 12 km od Los Gigantes a 28 km od Aqualandu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Golf del Sur a Siam Park jsou vzdálené 43 km a 29 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 30 km od golfového hřiště Las Americas a 32 km od kongresového centra Piramide de Arona. Modern Mountain and sea view apartment stojí 46 km od letiště Tenerife South.

SUNSET LODGE
SUNSET LODGE

6,4 / 10 (32 hodnocení)

SUNSET LODGE se nachází v El Molledo, 28 km od aquaparku Aqualand a 43 km od golfového hřiště Golf del Sur. Ubytování je vzdálené asi 30 km od Siam Parku, 30 km od golfového hřiště Las Americas a 32 km od kongresového centra Piramide de Arona. Ubytování je nekuřácké a leží 16 km od Los Gigantes. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Všechny pokoje jsou vybavené kávovarem, TV s plochou obrazovkou a bezplatným Wi-Fi. Některé mají terasu a některé výhled na moře. Všechny pokoje v hotelu SUNSET LODGE mají ložní prádlo a ručníky. Ubytování je vzdálené 44 km od botanické zahrady a parku Taoro. Na letiště Tenerife South je to 46 km.