Ubytování v regionu El Morrion

V regionu El Morrion nabízíme celkem 2 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region El Morrion 0 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Další ubytování v oblasti El Morrion

Casas Rurales Venta Ticiano
Casas Rurales Venta Ticiano

9,2 / 10 (15 hodnocení)

Casas Rurales Venta Ticiano se nachází v El Morrionu a nabízí výhled na řeku, zahradu, terasu, restauraci a bar. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají klimatizaci a TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na hory. Casas Rurales Venta Ticiano podává každé ráno à la carte a kontinentální snídani. Hosté mohou využívat krytý bazén. Casas Rurales Venta Ticiano nabízí stolní tenis a v okolí se můžete věnovat cyklistice. Na letiště Albacete je to 167 km.

Alojamientos Rio Zumeta
Alojamientos Rio Zumeta

8,8 / 10 (44 hodnocení)

Tyto venkovské domy se nacházejí v přírodní rezervaci Cazorla Segura y Las Villas, na hranici Andalusie a Castille La Mancha. Nabízí klidné ubytování s vlastním venkovním bazénem, terasou, zahradami a panoramatickým výhledem na hory. Vytápěné domy Rio Zumeta jsou zařízené v rustikálním stylu a mají odhalené dřevěné trámy. Mají obývací pokoj s pohovkou, krbem a TV a jídelní kout. V kuchyni je pračka, myčka nádobí a varná deska. Pokoje jsou pohodlné a všechny mají vlastní koupelnu, některé s vířivkou. Některé domy mají výhled na přehradu La Vieja a ve všech je vířivka. V zimě mohou hosté hotelu Alojamientos Rio Zumeta využívat vyhřívaný bazén v 5 km vzdálené hospodě Hospederia Rio Zumeta. Domy mají výhodnou polohu pro objevování mnoha turistických tras a výletů do kulturního parku Nerpio. Domy se nacházejí 20 minut jízdy od Santiago-Pontones a 2 hodiny a 20 minut jízdy od Murcie.