Ubytování ve městě El Palo

Město El Palo se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Palo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Palo

Entrepinares
Entrepinares

7,9 / 10 (31 hodnocení)

Entrepinares se nachází v El Palo, 2 km od pláže Las Acacias. Nabízí výhled na bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na město, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Entrepinares stojí 2,1 km od pláže Pedregalejo a 2,4 km od pláže El Palo. Na letiště Malaga je to 19 km a za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava.

Casa Malaga
Casa Malaga

6 / 10 (95 hodnocení)

Dům se nachází v horní části Pedregalejo (Malaga East), krásné a klidné rezidenční čtvrti jen 10 minut chůze od pláže. Podél plážové promenády najdete moderní a tradiční restaurace a bary. Pláž je ideální a bezpečné místo pro děti hrát a plavat v moři. Do centra Málagy dojedete autem za 10 minut nebo autobusem za 20 minut. Můžete navštívit Picassovo muzeum nebo ochutnat místní jídlo v jednom z mnoha barů a restaurací v okolí. Casa Malaga je skvělou volbou pro hosty, kteří se zajímají o kulturní návštěvy města, slunné, přátelské lidi a samozřejmě pláž.