Ubytování ve městě El Perelló

Město El Perelló se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Perelló nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Perelló

Modern beachfront townhouse
Modern beachfront townhouse

10 / 10 (2 hodnocení)

Modern beach townhouse se nachází v El Perelló, 2 km od pláže Recati, 2,5 km od pláže Mareny de Barraquetes a 24 km od L'Oceanografic. Nabízí sezónní venkovní bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází jen pár kroků od pláže Les Palmeretes a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Prázdninový dům je vzdálený 25 km od přístavu Puerto de Valencia a 26 km od zahrad Turia. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 34 km.

La Casa del Sol, El Perello
La Casa del Sol, El Perello

9 / 10 (2 hodnocení)

La Casa del Sol, El Perello se nachází v El Perelló, 300 metrů od pláže Les Palmeretes, 600 metrů od pláže Recati a 23 km od L'Oceanografic. K dispozici je také balkon. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. La Casa del Sol, El Perello stojí 23 km od přístavu Valencia a 25 km od zahrad Turia. Na letiště Valencia je to 32 km.

Apartamento con piscina Perello
Apartamento con piscina Perello

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento con piscina Perello se nachází v El Perelló, pouhých 300 metrů od pláže Les Palmeretes a 400 metrů od pláže Recati, a nabízí soukromý bazén. Nachází se na pláži a nabízí venkovní bazén a terasu. Klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. L'Oceanografic leží 22 km od apartmánu a do přístavu Puerto de Valencia je to 23 km. Na letiště Valencia je to 32 km.

Ático con espectacular terraza y vistas al mar
Ático con espectacular terraza y vistas al mar

8,9 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Ático con espectacular terraza y vistas al mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ático con espectacular terraza se nachází v El Perelló, jen pár kroků od pláže Les Palmeretes a 700 metrů od pláže Recati. y vistas al mar nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 25 km od zahrad Turia a parku Jardines de Monforte. Apartmán má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. L'Oceanografic leží 23 km od apartmánu a do přístavu Puerto de Valencia je to 24 km. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 32 km.

Hostal El Perelló, Valencia
Hostal El Perelló, Valencia

8,8 / 10 (552 hodnocení)

Hostal El Perelló, Valencia se nachází v centru města El Perelló obklopeného restauracemi, bary a pekárnami, 250 metrů od pláže Perelló. Nabízí klimatizované pokoje a terasu. K dispozici je také sdílená kuchyň, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je bankomat a turistické informace. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s šatní skříní, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Každý den se v 50 metrů vzdálené restauraci podává kontinentální snídaně. V El Perelló a okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně surfování, kitesurfingu a windsurfingu. Letiště Hostal El Perelló, Valencia se nachází 33,8 km od Valencie a nabízí placenou dopravu na letiště. Ubytování nemá výtah.

Cozy Apartment close to the beach in beatiful area
Cozy Apartment close to the beach in beatiful area

8,8 / 10 (2 hodnocení)

Cozy Apartment close to the beach in beatiful area se nachází u pláže El Perelló, 300 metrů od pláže Les Palmeretes a 600 metrů od pláže Recati. Tento apartmán se nachází 25 km od zahrad Turia a parku Jardines de Monforte. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. L'Oceanografic a Puerto de Valencia jsou vzdálené 23 km. Cozy Apartment close to the beach in beatiful area stojí 32 km od letiště Valencia.

Broadway es Mar
Broadway es Mar

8,5 / 10 (69 hodnocení)

V ubytování Broadway es Mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Broadway es Mar se nachází v El Perelló ve Valencii a nabízí balkon a výhled na moře. Klimatizované ubytování leží 18 km od Cullery. Hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku, připojení k internetu, garáž a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Personál recepce je k dispozici 24 hodin denně. Na místě je k dispozici terasa a v okolí Broadway es Mar se můžete věnovat rybaření. Ubytování je vzdálené 25 km od Valencie a 41 km od města Gandía. Na letiště Valencia je to 35 km.

Apartamento
Apartamento

7,4 / 10 (23 hodnocení)

Apartamento se nachází v letovisku El Perelló ve Valencii a nabízí terasu, balkon a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má kabelovou TV, dobře vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a koupelnu s vanou a fénem. K zázemí ubytování Apartamento patří terasa. V okolí se můžete věnovat například cyklistice. Ubytování je vzdálené 20 km od Valencie a 39 km od města Gandía. Na letiště Valencia je to odsud 26 km.

Apartamento Espert
Apartamento Espert

6,4 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování Apartamento Espert máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Espert se nachází u pláže Perelló v letovisku El Perelló a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky. Hotel stojí 23 km od Valencie. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi. V kuchyni najdete mikrovlnnou troubu a toustovač. Apartamento Espert poskytuje také ručníky a ložní prádlo. Ve vlastní koupelně je vana a bidet. Apartamento Espert leží 35 km od obce Gandía a 43 km od Cheste. V okolí se lze věnovat mnoha aktivitám včetně golfu a windsurfingu. Na letiště ve Valencii je to 29 km.

Apartamento Perelló
Apartamento Perelló

Apartamento Perelló se nachází v El Perelló, 100 metrů od pláže Les Palmeretes, 500 metrů od pláže Recati a 23 km od L'Oceanografic. Tento apartmán se nachází 25 km od zahrad Jardines de Monforte a Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Apartmán je vzdálený 23 km od přístavu Puerto de Valencia a 25 km od zahrad Turia. Na letiště Valencia je to 32 km.