Ubytování ve městě El Pito

Město El Pito se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Pito nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Pito

Casa Lao II
Casa Lao II

9,7 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Casa Lao II máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Lao II se nachází v El Pitu v Asturii a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Asturias je to 13 km.

La Casina de Punticiella
La Casina de Punticiella

9,6 / 10 (57 hodnocení)

V ubytování La Casina de Punticiella máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casina de Punticiella se nachází asi 1,7 km od pláže Aguilar a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento venkovský dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám kdykoliv pomůže. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Venkovský dům je vzdálený 13 km od letiště Asturias. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

Vivienda Vacacional El Acebo - Cudillero
Vivienda Vacacional El Acebo - Cudillero

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Vivienda Vacacional El Acebo - Cudillero nabízí ubytování se zahradou a balkonem, asi 1,6 km od pláže Aguilar. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Vivienda Vacacional El Acebo - Cudillero zajišťuje službu půjčení auta. Na letiště Asturias je to 13 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa La Palomba
Casa La Palomba

9,2 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Casa La Palomba máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa La Palomba se nachází v El Pitu, necelý 1 km od pláže Aguilar, a nabízí ubytování u pláže s bezplatnými jízdními koly, fitness centrum, bar a bezplatné Wi-Fi. Hosté si zde mohou zahrát kulečník a stolní tenis. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Casa La Palomba má také dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Asturias je to 14 km.

Camping Cudillero
Camping Cudillero

9,1 / 10 (22 hodnocení)

V ubytování Camping Cudillero máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Camping Cudillero se nachází v El Pitu a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, zahradou a terasou. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Pláž Aguilar je vzdálená 500 metrů. Na letiště Asturias je to 14 km.

Casa Lao I
Casa Lao I

9,1 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Casa Lao I máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Lao I se nachází necelý 1 km od pláže Aguilar a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům s terasou a výhledem na město má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Asturias je to 14 km.