Ubytování ve městě El Río

Město El Río se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Río nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Río

Casa Zenaida
Casa Zenaida

9,7 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování Casa Zenaida máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Zenaida se nachází v El Ríu a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. 24 km od golfového hřiště Golf del Sur. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 35 km od aquaparku Aqualand a 34 km od golfového hřiště Las Americas. Na letiště Tenerife Jih je to 16 km.

Casa Toribio
Casa Toribio

8,9 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování Casa Toribio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Toribio se nachází v El Ríu, 35 km od aquaparku Aqualand, a nabízí krytý bazén. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má 4 ložnice, kuchyň a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 34 km od golfového hřiště Las Americas a 35 km od Siam Parku. Na letiště Tenerife Jih je to 16 km.

Casa Mercedes
Casa Mercedes

8,8 / 10 (11 hodnocení)

Casa Mercedes se nachází v El Ríu a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled na hory a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K dispozici je také mikrovlnná trouba, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat cyklistice. Country house stojí 25 km od golfového hřiště Golf del Sur a 35 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife Jih je to 16 km.